Alissi Brontë “Pink Wave Giftset”

aug 3, 2023 | Huidverzorging, Lichaams- en haarverzorging

Momenteel is de zon ver te zoeken, maar toch ben ik alvast twee nieuwe producten gaan testen die ik graag mee wil nemen op vakantie. Want met drie weken Griekenland in het vooruitzicht zal mijn huid optimale bescherming en aftercare van het zonnetje wel nodig hebben. Een tijdje terug heb ik kennis mogen maken met een prachtig Spaans cosmeticamerk, Alissi Brontë. En zij hebben ook een hele leuke giftset in hun assortiment met daarin de Pink Wave After-Sun Foam en Extremuva Facial SPF50+. Heb jij wel eens een after-sun foam gebruikt? Voor mij was dit volledig nieuw. De afgelopen weken ben ik heerlijk beide producten gaan uitproberen en ik kan jullie inmiddels meer vertellen over mijn ervaringen. Maar eerst hieronder even wat meer details over de producten en hun belofte!

De belofte….

Pink Wave After-Sun Foam (150ml): De Pink Wave is een zachte foam die helpt de huid te herstellen en kalmeren na het zonnen. Het brengt zowel de gezichts- als lichaamshuid weer in balans na blootstelling aan de zon. De mousse textuur heeft een verfrissend en fruitig aroma voor een heerlijke zomerse beleving. De foam bevat hyaluronzuur voor hydratatie en het versterken van de barrièrefunctie. De toegevoegde Oligosachariden kalmeren de huid en verminderen roodheid en vochtverlies. Daarnaast is de foam verrijkt met roze grapefruit (hoge concentratie vitamine C) en dit heeft een antioxidante werking, bevordert cel vernieuwing en reguleert pigmentatie.

Extremuva Facial SPF50+ (90ml): De Extremuva SPF50+ is een zonbescherming met zeer hoge factor die de huid tegen zonschade beschermt en tegelijkertijd herstelt. Een drievoudig schild zorgt voor de meest extreme verdediging van de huid tegen zonnestraling. De crème bevat de Skin Defense technologie, voedt de huid, trekt snel in en zorgt voor een glowy finish. De formule creëert een onzichtbare beschermingslaag over de huid en is daarnaast intens verzorgend.

Mijn ervaringen met de Pink Wave Giftset van Alissi Brontë

Laat ik beginnen met de Extremuva Facial SPF50+, want een SPF smeer ik elke ochtend op mijn gezicht. Deze crème is zo fijn om de dag mee te starten! Want ook al smeer je royaal, de crème trekt enorm snel in en laat totaal geen witte waas achter. Mijn huid voelt fris, gehydrateerd, glowy en bovenal goed beschermd. En de pink look doet het ook goed op mijn kaptafel. Een hele fijne ontdekking weer van dit mooie merk.

Naar de Pink Wave After-Sun Foam was ik enorm nieuwsgierig en deze heb ik dan ook uitvoerig op mijn lichaam getest. Niet op mijn gezicht, want daar gebruik ik liever andere producten voor na het zonnen. De foam ruikt heel mild en dat vind ik verrassend, want ik had dus een soort van zoete geur verwacht. De foam smeert lekker zacht, trekt heel goed in en geeft een licht verkoelend en verzorgend effect. Fijn na die warme zomerdag om je huid te kalmeren en herstellen voor de volgende dag. Deze after-sun voeg ik graag toe aan mijn vakantie beautycase.

De Pink Wave Giftset kost € 73,50 en is verkrijgbaar via https://webshop.attirance.nl/ .

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed