Novexpert “Perfect Glow Mist & Pro-Collagen Booster Serum”

sep 14, 2023 | Huidverzorging

Yes, ik kan weer eens een (voor mij) nieuw merk met jullie gaan delen. Want hoezeer ik ook van bepaalde vaste cosmeticamerken houd, ik blijf altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Deze keer een review over het Franse merk Novexpert. Een merk dat in 2008 is opgericht door Franse doktoren en wetenschappers om effectieve producten te ontwikkelen tegen huidveroudering. Een no-nonsense merk met 100% natuurlijke en hoog gedoseerde actieve ingrediënten om de huid aanzienlijk te verbeteren. De jaren beginnen bij mij inmiddels ook al te tellen 😉, dus deze producten komen als geroepen. Vanuit Noxexpert ontving ik de Perfect Glow Mist & het Pro-Collagen Booster Serum om mijn huid eens goed te verwennen. Inmiddels heb ik deze producten al behoorlijk wat weekjes in gebruik en wil ik jullie graag meer vertellen over mijn ervaringen. Hieronder lees je alles over de belofte en mijn bevindingen!

De belofte….

Perfect Glow Mist 60ml: De Perfect Glow Mist is een verhelderende spray met krachtige antioxidanten die verkleuringen helpt verminderen. De spray is heerlijk verfrissend en geeft een prachtige glow. Je kunt de mist als basis voor je skincare gebruiken, om je huid op te frissen tussendoor of als fixing spray voor je make-up. Een fijne bijkomstigheid is dat de antioxidanten in de spray extra bescherming bieden tegen blauw licht.

Pro-Collagen Booster Serum 30ml: Dit booster serum is de nieuwste lancering en biedt een unieke vorm van collageen stimuleren in zowel de opper- als lederhuid. Het serum bevat een collageentype 17 dat onmisbaar is om in de opperhuid alle huidcellen correct met elkaar te laten samenwerken en celvernieuwing te reguleren. Aanwezige zombiecellen (cellen die zich niet meer delen, maar ook niet weggaan en dus ophopen in de huid) worden geëlimineerd door onder andere het aanwezige gepatenteerde ingrediënt Novaxilyne. Zo worden rimpels effectief verminderd en de huid zichtbaar verstevigd.

Mijn ervaringen met de Perfect Glow Mist & het Pro-Collagen Booster Serum van Novexpert

Ik ben deze zomer 3 weken naar Griekenland geweest en heb heerlijk allemaal nieuwe skincare meegenomen, waaronder dus ook deze 2 producten. Ik mocht eerder van Novexpert al een travelsize van het Hyaluronic Acid Serum testen en hier was ik compleet weg van. Dus ik was uiteraard ook razend benieuwd naar deze producten. Laat ik beginnen met de Perfect Glow Mist. Wat een zalig product! Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is deze spray multi inzetbaar en dat heb ik dan ook zeker gedaan. Het lekkere aan deze spray is dat de mist heel fijn is waardoor je je ook daadwerkelijk opgefrist voelt. Bij voorkeur gebruik ik de spray in de ochtend na mijn reinigingsroutine. Of bijvoorbeeld tussendoor als opfrisser van mijn huid en make-up, want dat voelt zo lekker verkwikkend! Mijn huid ziet er dan direct egaler, gezonder en super stralend uit.

Dan het Pro-Collagen Booster Serum van Novexpert. Ik ben nog niet zo’n ervaren gebruiker van dit soort “anti-aging” serums, maar mijn huid kan wel wat meer stevigheid gebruiken. Wat mij vooral opvalt na een aantal weken gebruik is dat mijn huid er egaal, gezond en gladder eruitziet. Mijn lijntjes zijn nog vrij oppervlakkig, maar lijken wel iets minder op te vallen. Ook vind ik het serum heel lekker fris aanvoelen, subtiel ruiken en trekt goed snel in zonder te gaan rullen. Ik denk een perfect product als jouw huid niet meer piepjong is en wel een extra boost kan gebruiken. Mijn huid gaat hier in ieder geval heel goed op en ik ben dan ook heel benieuwd of ik nog meer effect ga zien wanneer het flesje uiteindelijk op is. Ik ben absoluut onder de indruk van de producten van Novexpert.

Ook nieuwsgierig geworden naar dit merk? Novexpert is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Degroenedrogist.nl, Boots Apotheek en Careforskin.nl.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed