Louis Widmer “Sun Protection Face 30 & Sun Gel 30”

okt 1, 2023 | Huidverzorging, Lichaams- en haarverzorging

Misschien moeten we momenteel niet te veel naar buiten kijken, want je komt niet altijd meer in een zonnige stemming. Maar toch wil ik nog deze review delen over 2 suncare producten van Louis Widmer. Want smeren blijft belangrijk en wellicht heb je nog wel een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. En ik heb de afgelopen zomer heel wat flessen en tubes zonnebrand opgemaakt. Waarbij ik ook zeker heb gemerkt wat wel en niet prettig werkt voor mijzelf en de rest van het gezin. Want de ene zonnebrand geeft vlekken, de ander is te vet of trekt niet snel in. Genoeg voorkeuren zijn er zeker en nu dus de hamvraag of de Sun Protection Face 30 en Sun Gel 30 in de smaak zijn gevallen? Je leest er hieronder meer over!

De producten en hun belofte….

Sun Protection Face 30 (50ml): De Sun Protection Face 30 is zonbescherming en dagverzorging gecombineerd in 1 tube. De crème biedt een hoge bescherming door middel van de doeltreffende UVA-, UVB- en breedspectrumfilters. Daarnaast bevat de crème het antirimpelbestanddeel Matrixyl 3000 wat als ware de lijntjes in je huid een soort van opvult. De aanwezige Panthenol en Aminozuur hebben een verzachtende werking en bieden hydratatie. De crème is zo mild dat deze zelfs geschikt is voor de gevoelige oogomtrek. De Sun Protection Face 30 trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter.

Sun Gel 30 (100ml): De Sun Gel 30 is de ideale (hoge) zonbescherming voor mensen met een vette huid of zonneallergie. De gel is licht, niet vettig en dringt snel in de huid. Daarnaast is de gel verrijkt met een natuurlijk bestanddeel dat melanine stimuleert en het bruiningsproces stimuleert. De gel is waterbestendig en volledig vrij van alcohol en emulgatoren. De Sun Gel 30 is de perfecte gel om het (zelf) beschermende vermogen te versnellen en de huidpigmentering te versterken.

Mijn ervaringen met de Sun Protection Face 30 & Sun Gel 30 van Louis Widmer

Tsja, wat mij betreft zijn dit producten die je echt een keer zou moeten proberen. Want als ik kijk naar de Sun Gel 30, dan is dat zo’n fijn product om je goed mee te beschermen tegen alle UV-stralingen. En een gel werkt heerlijk vind ik persoonlijk. Lekker licht, geen witte waas en gelukkig ook niet plakkerig. Maar het allerbelangrijkste is denk ik ook wel dat mijn huid goed beschermd is gebleven. Jammer dat het maar een tube van 100 ml was, want dat smeer je in een vakantie zo weg. 

Over de Sun Protection Face 30 had ik al vaker goede verhalen gehoord en ik was dan ook zeer nieuwsgierig naar deze SPF voor het gezicht. Want een verzorgende crème in combinatie met een goede zonnefactor is ideaal voor de echt zomerse dagen. En ik moet bekennen dat ik deze crème met veel liefde heb gebruikt. De crème voelt mild aan, is super zacht, verzorgend en biedt daarnaast een goede bescherming. Er lijkt wel een soort filterachtig laagje op mijn huid achter te blijven, maar dat vind ik verder niet echt storend. Yes, ik begrijp de enthousiaste verhalen wel. Ik heb toch al heel wat producten mogen gebruiken van Louis Widmer, maar ook deze suncare is me weer goed bevallen!

Meer informatie over Louis Widmer en alle verkooppunten vind je op www.louis-widmer.com.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed