MÁDARA “Time Miracle Botanic Retinol Serum”

okt 20, 2023 | Huidverzorging

Gebruik jij al een retinol-product? Ik inmiddels wel, want ik moet bekennen dat nu ik een 40’er ben er toch wel het één en ander is veranderd aan mijn huid. En ik heb zeker nog niets te klagen, omdat ik mijn gezicht al sinds dat ik een tiener was ben gaan verzorgen met goede producten. Maar toch wordt het iets slapper en ontstaan er wat fijne lijntjes en vlekjes. Het is dan snel grijpen naar een synthetische retinol, maar mijn huid reageert daar niet altijd even lekker op. Het voelt toch wat heftig en soms krijg ik er lichte irritatie van. Heel blij werd ik dan ook toen ik een natuurlijke variant van retinol kreeg opgestuurd, het MÁDARA Time Miracle Botanic Retinol Serum. Zou dit serum milder zijn, maar wel minstens zo effectief? Ik ben het serum uitgebreid gaan testen en ga jullie er hieronder alles over vertellen.

De belofte….

Het MÁDARA Time Miracle Botanic Retinol Serum is een innovatief en nieuw serum met daarin een uniek plantaardig retinol-achtig complex (4%). Een serum dat net zo effectief is als synthetische retinol, maar zonder de irriterende bijwerkingen. Met dit serum wordt de collageenproductie ondersteund, de elasticiteit verbeterd en de teint en huidtextuur geoptimaliseerd. Belangrijke actieve werkstoffen zijn hiervoor onder andere het plantaardig retinol-achtig complex (Bidens Pilosa – wit tandzaad), Noordelijk Berkensap (versnelt de celdeling van de huid) en Hyaluronzuur. Deze formule verzacht de fijne lijntjes, verheldert de teint (hyperpigmentatie en donkere vlekjes) en brengt een eventueel onzuivere huid weer in balans. Het serum is zo mild geformuleerd dat het geschikt is voor alle huidtypes en zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt kan worden. Het MÁDARA Time Miracle Botanic Retinol Serum zit in een pompflacon van 30ml.

 

Mijn ervaringen met het Time Miracle Botanic Retinol Serum van MÁDARA

Wat fijn om dit retinol-product met een gerust hart te kunnen gebruiken. Normaal kijk ik echt goed naar mijn huid wanneer ik het inzet en stem ik het goed af op andere skincare producten. Maar dat is bij deze variant dus helemaal niet nodig. Het serum zit in een mooie flacon en heeft een blauwe kleur. Zoals ik gewend ben van MÁDARA ruikt het serum aangenaam subtiel en smeert het gemakkelijk uit. Als ik naar mijn gezicht kijk dan kan ik niet ontkennen dat mijn huid er enorm stralend uitziet. Heel egaal, glowy en gezond. Mijn lijntjes zijn nog heel fijn, dus daaraan vind ik het lastig om verschil te zien. Maar ik ben heel blij met het resultaat tot nu toe! Ik smeer dus nog wel even door met dit blauwe goedje. Het voelt namelijk heel goed om op een natuurlijke en milde manier toch aan de conditie van mijn huid te werken.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar het Time Miracle Botanic Retinol Serum? Neem dan een kijkje op de website van MÁDARA via www.madaracosmetics.com .

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed