ABYSK “Body Care”

nov 6, 2023 | Huidverzorging, Lichaams- en haarverzorging

De herfst is volop gaande en dat merk ik zeker aan mijn huid. Mijn handen, lippen en benen zijn momenteel kurkdroog. En ook bij mijn dochter gaat het eczeem weer los en ontstaan er overal droge plekjes. We smeren er hier dus flink op los. Maar wel het liefste met milde, natuurlijke en effectieve producten. Want met een standaard bodycrème redden we het momenteel niet. Gelukkig ontving ik een tijd geleden vanuit ABYSK de Body Care. Een super zacht en verzorgend product voor zowel lichaam als gezicht. Mijn eerdere kennismaking met dit merk was ongeveer een jaar geleden. Toen ontving ik een prachtige set voor mijn gezicht om mijn huid optimaal te verzorgen na alle chemobehandelingen. En die set was heerlijk! Zo puur en mild! Mijn huid knapte aanzienlijk op en heeft rustig mogen herstellen. Ik ben dan ook heel benieuwd of deze Body Care ook zo goed gaat bevallen. Lees je hieronder verder? Dan vertel ik je alles over de belofte en mijn ervaringen!

De belofte….

De Body Care van ABYSK is een heerlijk rijk product wat de huid kalmeert en herstelt door een uitgebalanceerd complex van voedende en hydraterende werkstoffen. Een belangrijk ingrediënt van de Body Care is uiteraard Abyssinian olie. Dit is een lichte, niet verstoppende olie die zorgt voor een intense hydratatie. Daarnaast houdt de olie vocht vast in de huid, heeft het ontstekingsremmende eigenschappen en zorgt het voor een sterke huidbarrière. Verder is de Body Care verrijkt met Sheabutter (maakt de huid soepel), Marigold (werkt verzachtend), Sucragel/Sucrablend (hydraterende werking), Mangobutter (verbetert elasticiteit), Buddleja Cell Culture (beschermt de huid), Candelilla Wax (geeft subtiele glans) en Saboderm (zorgt voor smeerbaarheid en zacht gevoel). De Body Care zit in een elegante zwarte pot en is verkrijgbaar met een inhoud van 30ml en 100ml.

Mijn ervaringen met de Body Care van ABYSK

Wat een zalig product is dit! En zo welkom bij ons thuis. De Body Care is echt een multi inzetbaar product waar je huid sowieso blij van gaat worden. Als ik naar mezelf kijk, dan werkt de crème heel goed op mijn enorm droge benen. Ik smeer ze ´s ochtends direct wanneer ik uit de douche kom in en mijn huid knapt daar meteen van op. Je hebt maar een heel klein beetje product nodig, het smeert gemakkelijk uit en je ziet direct een huid die er verzorgd, gevoed en licht glanzend uitziet. En niet te vettig, want dat vind ik altijd heel vervelend wanneer ik me aan ga kleden. De Body Care is geurloos, maar dat vind ik geen probleem. En doordat je zo weinig product nodig hebt, doe je enorm lang met deze pot. Ik smeer er overigens ook mijn ellebogen mee in en soms wat droge plekjes rondom mijn ogen. Mijn man, die enorm last heeft van rosacea, smeert zijn schrale gezichtshuid er ook mee in. En mijn dochter weet de pot inmiddels ook al goed te vinden. Zij heeft zeker nu in de herfst/winter veel last van eczeem op haar lichaam en deze Body Care herstelt haar huid en werkt verzachtend. Het voelt toch een stuk fijner om haar huid hiermee te verzorgen. Kortom, deze pot helpt ons de komende winter wel door!

De Body Care is verkrijgbaar via de website van Abysk www.abysk.nl en kost € 25, = voor 30ml en € 39, = voor 100ml.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed