Physalis Aromatherapie

nov 20, 2023 | Geen categorie

Mijn ontdekking van afgelopen zomer is toch wel de aromatherapie van Physalis geweest. Want sinds mijn ziekte vorig jaar, slik ik dagelijks nog zware antihormoonmedicatie. En deze medicatie wil ik vooral goed z´n werk laten doen, dus ik durf er vrijwel niks meer bij te gebruiken qua medicijnen en supplementen. Waar ik voorheen nog wel eens bij ongemakken een pilletje uit de drogisterij slikte, ben ik nu eigenlijk op zoek naar meer natuurlijke en verantwoorde alternatieven. Een uitkomst leek mij dan ook om dit reissetje van Physalis mee te nemen op mijn vakantie. Want we weten allemaal dat je dan al snel tegen bijvoorbeeld reisziekte, ontregelde darmen, onrustig slapen, stramme spieren, insecten etc aanloopt. Om nog maar geen eens te praten over bepaalde onfrisse geurtjes in je accommodatie of bijvoorbeeld de garderobekast. Ik dacht de oplossing te hebben gevonden, maar is dat ook zo? Ik vertel je er hieronder alles over!

Mijn ervaringen met de Aromatherapie van Physalis

Mijn absolute favoriet van al deze oliën is toch wel de gember essentiële olie. Want wat heb ik dit veel gebruikt afgelopen zomer en tijdens onze vakantie. Ik ben sowieso dol op verse gember en de werking daarvan, maar uiteraard heb je dat niet altijd bij de hand wanneer je bijvoorbeeld op reis bent. Dit flesje ging overal mee naartoe! Om mijn buik rustig te krijgen na de wat zwaardere maaltijden of om mijn keel te verzachten tijdens het reizen. Maar ook als oppepper bij mijn vaak aanwezige vermoeidheid of neiging tot reisziekte. De lavendel essentiële olie heb ik veelal ingezet als geurtjes verdrijver of om insecten te weren. En de zoete amandelolie gebruik ik nu nog steeds dagelijks voor het masseren van mijn littekens. Voelt zo fijn en totaal niet vet!

Alleen de oregano essentiële olie heb ik vrijwel niet gebruikt. Maar ik ben ontzettend blij met deze set en pak ze er nog regelmatig bij. Wat mij betreft een perfect alternatief om een hoop kwaaltjes tegen te gaan.

De producten van Physalis zijn o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed