Giftset van Louis Widmer

nov 29, 2023 | Huidverzorging

Ik weet niet hoe het met jullie huid gesteld is, maar ik kan zeker merken dat de winter in aantocht is. Alles voelt droger en de crèmes in mijn skincare routine spelen een nog belangrijkere rol. Vandaag wil ik dan ook 2 favorieten met jullie delen van Louis Widmer, namelijk de Emulsion Hydro-Active en Cream Pro-Active Light. Een dag- en nachtverzorging om je velletje in optimale conditie te houden. Ik heb inmiddels al meerdere producten van Louis Widmer mogen proberen en eigenlijk stellen ze me nooit teleur. Sterker nog, ik heb altijd wel iets van dit fijne merk op mijn kaptafel staan. En dat gun ik jou ook! Daarom heb ik iets leuks in petto, maar daarover later in dit artikel meer. Eerst zal ik je hieronder nog wat meer vertellen over beide crèmes.

De producten en hun belofte….

Emulsion Hydro-Active (50ml): Deze dagverzorging is gericht op intense hydratatie en zorgt voor een soepele, elastische en zachte huid. De crème is verrijkt met actieve ingrediënten om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast zijn Panthenol en Karitéboter toegevoegd om de huid te verzachten en te beschermen. De Emulsion Hydro-Active is een voedende, maar lichtgewicht crème die zowel ongeparfumeerd als geparfumeerd verkrijgbaar is.

Cream Pro-Active Light (50ml): Deze Cream Pro-Active Light is erop gericht om de huid volledig te hydrateren, voeden en regenereren. De crème verbetert de huidstructuur en stimuleert de celcohesie. De crème bevat veel fijne ingrediënten, maar hier is in het bijzonder nog Vitamine A toegevoegd wat helpt om de verhoorning van de huid in balans te brengen. De crème dringt snel en diep in de huid en zorgt voor meer elasticiteit en een betere vochtbalans. De structuur is licht en op water/olie basis, ideaal dus voor de nacht. Ook deze Cream Pro-Active Light is ongeparfumeerd en licht geparfumeerd verkrijgbaar.

Mijn ervaringen met de Giftset van Louis Widmer

Over deze twee crèmes kan ik kort zijn, want ik vind ze heerlijk! De Cream Pro-Active Light heb ik al eens eerder gebruikt en dat potje heb ik toen heel rap opgemaakt. Zeker fijn ook tijdens dit seizoen, want het voelt net wat verzorgender door de water/olie basis. Een hele fijne basiscrème die voor veel huidjes wel geschikt is. En datzelfde geldt voor de Emulsion Hydro-Active. Dit is een heerlijke basis om de dag mee te beginnen en voor onder je make-up. Draagt luchtig, maar voelt toch heel verzorgend. Echt een zalige crème! Wel zonder SPF, dus die breng ik daarna nog even aan.

Ben jij ook fan van het merk Louis Widmer of zou je deze crèmes een keer willen proberen? Op mijn Instagram staat een leuke winactie klaar waarbij ik deze giftset mag weggeven aan één van jullie. Dus neem snel een kijkje, want de winactie loopt t/m woensdag 6 december. Veel succes! 😊(Winactie gesloten!)

Kijk voor meer informatie over Louis Widmer en alle verkooppunten op www.louis-widmer.com .

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed