Novexpert Vitamine C “Radiance Lifting Eye Contour & Booster Serum”

dec 9, 2023 | Huidverzorging

Skincare met Vitamine C… ik gebruik het elke dag en het hele jaar door. Want ik denk dat we inmiddels allemaal wel weten dat Vitamine C goed is voor vrijwel elke huid. Maar ik merk zelf wel degelijk verschil per merk in welke mate de Vitamine C ook daadwerkelijk iets voor mijn huid doet. Heel benieuwd was ik dan ook om 2 Vitamine C producten van het Franse merk Novexpert uit te gaan proberen. Want afgelopen zomer heb ik kennis mogen maken met dit mooie merk en die producten vond ik fantastisch! Novexpert staat voor 100% natuurlijke formules vol met actieve ingrediënten, maar zonder synthetische stoffen, conserveringsmiddelen, parabenen, siliconen, nanodeeltjes en dierlijke ingrediënten. Ook zijn de producten gegarandeerd vrij van micro plastics doordat het merk gecertificeerd is door de Plastic Soup Foundation.

Je begrijpt, mijn verwachtingen zijn weer hoog gespannen deze keer. In deze review ben ik aan de slag gegaan met de Radiance Lifting Eye Contour & Booster Serum. Wil jij weten hoe deze producten mij zijn bevallen? Lees dan snel hieronder verder!

De belofte….

Radiance Lifting Eye Contour Vitamine C 15ml: Deze oogcrème heeft een luchtige structuur en geeft binnen 5 minuten een direct liftend effect. Maar door de toegevoegde Novaxyline, een door Novexpert ontwikkeld en gepatenteerd ingrediënt op basis van gouden zeewier, zorgt de crème voor een op langere termijn anti-aging effect. De crème is verrijkt met Vitamine C en hiervan krijgt je oogomtrek een mooi verhelderend effect.

Booster Serum Vitamine C 30ml: Dit Vitamine C serum bevat maar liefst 25% gestabiliseerd vitamine C en dit wordt geleidelijk gedoseerd in circa 9 uur. Hierdoor is het serum geschikt om voor, tijdens en na het zonnen te gebruiken. Uiteraard wel in combinatie met een hoge SPF. Het serum zorgt voor een stralende huid, biedt krachtige anti-rimpelverzorging en werkt preventief tegen hyperpigmentatie. Daarnaast jaagt het de aanmaak van collageen aan en wordt, mede weer door het ingrediënt Novaxyline, celveroudering tot een halt geroepen. Je kunt dit Booster Serum in de ochtend en/of avond gebruiken.

Mijn ervaringen met de Radiance Lifting Eye Contour & Booster Serum Vitamine C van Novexpert

I love Vitamine C! En het fijne aan dit ingrediënt is dat ik het ook direct zo goed merk aan de conditie van mijn huid. Laat ik beginnen met het Booster Serum. Het serum ruikt subtiel fris, is vrij dun en trekt snel in de huid. En mijn huid ziet er vrijwel direct stralend en glowy uit. Momenteel heb ik weinig pigmentplekjes, maar ik zie wel een hele egale teint. Ik gebruik het serum elke dag in de ochtend en het combineert heel goed met mijn andere skincare producten. De zon schijnt helaas weinig, maar ik kan me voorstellen dat dit ook een ideaal product is om in de lente en zomer te gebruiken.

De Radiance Lifting Eye Contour is een hele lekkere oogcrème. Ik verwacht geen wonderen van oogcrèmes, zeker niet op het gebied van anti-aging. Maar deze crème voelt goed verzorgend, lekker verkwikkend en geeft een frisse uitstraling. De substantie is wel ietwat dun, dus voor de avond kies ik vaak wel voor een iets rijkere oogcrème. Maar al met al zalig in gebruik en wederom een aanrader! En blijf mijn blog en Instagram in de gaten houden, want heel binnenkort volgt er een mooie winactie met Novexpert.

Ook nieuwsgierig geworden naar dit merk? Novexpert is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Degroenedrogist.nl, Boots Apotheek en Careforskin.nl.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed