Glow Botanica “Super Rich Magnesium Bodylotion”

dec 15, 2023 | Lichaams- en haarverzorging

Ken jij het merk Glow Botanica al? Zij hebben producten ontwikkeld voor vrouwelijke ongemakken en hormonale disbalans. En na lang onderzoek te hebben gedaan pakken ze dit aan met natuurgeneeskundige oplossingen. Mijn eigen hormonen worden op dit moment flink gefrustreerd door bepaalde medicatie die ik slik en zijn daardoor wel wat rustiger. Maar een bijwerking daarvan is wel dat mijn spieren en gewrichten vaak pijn doen en mijn lichaam snel stijf voelt. Supplementen slik ik hier niet voor, maar de Super Rich Magnesium Bodylotion van Glow Botanica lijkt mij dus wel ideaal. Want hoe fijn is het om lokaal te smeren tegen bepaalde ongemakken. Ik heb deze bodylotion de afgelopen weken getest en ik vertel je er hieronder graag meer over.

De belofte….

De Super Rich Magnesium Bodylotion is geformuleerd met de meest pure en natuurlijke vorm van magnesiumchloride, Zechstein Magnesium. Daarnaast bevat deze bodylotion ook collageen voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. En de bodylotion is verrijkt met teunisbloemolie, een antioxidant met een ontstekingsremmende werking. Je kunt de bodylotion dagelijks gebruiken, maar als tip wordt er gegeven om dit te doen na een ontspannen bad- of douchesessie. De Super Rich Magnesium Bodylotion is 100% natuurlijk en vrij van synthetische toevoegingen en hormonen. De tube heeft een inhoud van 100ml.

Mijn ervaringen met de Super Rich Magnesium Bodylotion van Glow Botanica

Ik vind het heerlijk om met een bodylotion te smeren en vooral als deze lotion net een beetje extra doet. En dat doet deze Super Rich Magnesium Bodylotion zeker. Het hormonenstukje laat ik even achterwege, maar voor wat ontspanning en verlichting van mijn stroeve lichaam werkt het echt perfect. Ik smeer me direct na het douchen royaal in met de bodylotion en deze trekt heel snel in. Ook voelt de huid daarna totaal niet plakkerig en ruikt de bodylotion aangenaam subtiel naar lavendel. En het lijkt wel alsof de bodylotion een licht verwarmend effect heeft wat heel aangenaam voor mijn spieren en gewrichten voelt. Al met al is het zo een hele ontspannen routine geworden en een heerlijk begin van mijn dag!

De Super Rich Magnesium Bodylotion is te koop via www.glowbotanica.nl en kost € 43,55.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed