Giftset van Novexpert

dec 23, 2023 | Huidverzorging

Onlangs heb ik een review met jullie gedeeld over twee heerlijke producten van het Franse merk Novexpert. Hierin liet ik al doorschemeren dat ik groot fan van dit mooie merk ben geworden in 2023. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit jaar mag afsluiten met een giftset van dit merk EN dat ik eenzelfde set mag weggeven via een winactie! Deze set, voor een plumped up skin, zorgt ervoor dat je met een super gehydrateerde huid het nieuwe jaar in gaat. En dat willen we allemaal wel! Want van al dat binnen zitten bij de verwarming en de koudere lucht buiten worden veel huidjes dorstig. En deze set zou daar ideaal voor moeten zijn. Uiteraard ben ik dit eerst even goed gaan testen en vertel ik je er hieronder graag meer over.

De producten en hun belofte….

Micellar Water with Hyaluronic Acid 50ml: Dit micellaire water is een ideaal product om op een gemakkelijke manier je gezicht op te frissen of om make-up (op gezicht, ogen en lippen) te verwijderen. Het micellaire water reinigt moeiteloos, maar is zeer mild voor de huid. En dankzij de toevoeging van hyaluronzuur is dit micellaire water goed voor de hydratatie van je gezicht en heeft het een anti-aging werking. Het Micellar Water with Hyaluronic Acid van Novexpert is 100% natuurlijk en gegarandeerd vrij van microplastics, nanodeeltjes en conserveringsmiddelen.

Booster Serum with Hyaluronic Acid 10ml: Het booster serum met hyaluronzuur is met 3,2% puur hyaluronzuur het hoogst gedoseerde hyaluronzuur serum op de markt. En dan bevat het serum ook nog eens 4 verschillende hyaluronzuur moleculen die doordringen in verschillende huidlagen. En dit maakt dat het serum niet alleen vochtinbrengend is, maar ook verstevigend. Daarnaast is er een polysacharide-complex toegevoegd wat ervoor zorgt dat de eigen aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Het serum is olievrij en ondanks het hoge percentage hyaluronzuur totaal niet stroperig.

The Repulp Cream 40ml: Deze intens hydraterende crème is ideaal wanneer je van een luchtige, lichte gel textuur houdt, maar wel met een maximaal “plumping” effect. Want deze crème vergroot het volume van je huidoppervlak dankzij de activatie van collageen en hyaluronzuur in de lederhuid. Hierdoor ziet je huid er direct steviger en opgevulder uit. De Repulp Cream is uitermate geschikt voor iedereen met een dunnere/slappere huid in het gezicht of een vermoeide teint. Je kunt de crème zowel in de avond als in de ochtend gebruiken.

Mijn ervaringen met de Giftset van Novexpert

Als ik heel eerlijk ben dan gebruik ik nooit micellaire water om mijn gezicht te reinigen. Als test heb ik het wel een keer gebruikt en ik moet bekennen dat het wel zeer goed en mild mijn make-up verwijderde. Maar toch geef ik de voorkeur aan een cleanser in combinatie met water. En dit micellaire water gebruik ik nu lekker in de ochtend om mijn gezicht mee op te frissen.

Het booster serum met hyaluronzuur heb ik al eens eerder mogen gebruiken en deze vind ik echt geweldig! Ik denk wel echt één van de beste die ik tot nu toe heb gebruikt. Het serum trekt snel in, heeft een hele fijne textuur en mijn huid voelt super gehydrateerd en “plumpy”. Gelukkig is er ook een flacon van 30ml verkrijgbaar, want hier wil je zeker meer van.

Dan ben ik als laatste aan de slag gegaan met The Repulp Cream. Dit is een superlichte crème, maar laat je huid heerlijk zacht, gevoed en gehydrateerd achter. De crème heeft een subtiele geur en is echt geschikt om lekker dagelijks te gebruiken. Wat mij betreft weer een heel fijn product van dit mooie merk. Dit soort producten laten mijn skincare hart absoluut sneller kloppen!

Ben jij ook fan van het merk Novexpert of zou je de producten eens een keer willen proberen? Op mijn Instagram staat een leuke winactie klaar waarbij ik deze giftset mag weggeven aan één van jullie. Dus neem snel een kijkje, want de winactie loopt t/m zaterdag 30 december. Veel succes! 😊 (Winactie gesloten!)

Novexpert is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Degroenedrogist.nl, Boots Apotheek en Careforskin.nl.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed