G.M. Collin “Mature Perfection Day Cream”

jan 22, 2024 | Huidverzorging

Een nieuw jaar en dus weer alle ruimte om mooie skincare merken te (her)ontdekken. Al is G.M. Collin niet volledig nieuw, want vorig jaar heb ik van dit merk al eens hele fijne ampullen gebruikt. Maar nu ben ik mij iets meer gaan verdiepen in het merk en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. G.M. Collin, een merk dat al in 1957 is gestart door een Franse dermatoloog en inmiddels wordt dit prachtige familiebedrijf gerund vanuit Montreal, Canada. Een merk gericht op huidverbetering met innovatieve en geavanceerde productformuleringen. Alles om een ieders unieke schoonheid te benadrukken en het meest optimale voor de huid te bieden. Aangezien ik inmiddels al een 40-plusser ben 😊, kreeg ik een tijdje terug de Mature Perfection Day Cream opgestuurd. Een prachtige, luxe crème bomvol mooie ingrediënten. Hieronder deel ik graag met je hoe ik deze crème heb ervaren. Kom je verder lezen?

 

De belofte….

De Mature Perfection Day Cream van G.M. Collin is een rijke anti-agingcrème. De crème is speciaal samengesteld voor de rijpe huid met droge plekjes, een doffe teint, volumeverlies of diepe rimpels. De crème is verrijkt met Wellagyl, het eerste cosmetische actieve anti-aging ingrediënt en een mix van hyaluronzuur en ceramiden. Hierdoor voelt de huid gevoed, gehydrateerd en enorm comfortabel aan. Daarnaast oogt de huid aanzienlijk gladder en egaler. De Mature Perfection Day Cream zit in een pot van 50ml.

Mijn ervaringen met de Mature Perfection Day Cream van G.M. Collin

Wat een luxe straalt dit merk uit. Wat dat betreft is deze gouden pot al een plaatje op mijn kaptafel. Maar veel belangrijker is de inhoud van deze prachtige pot. En daar kan ik kort over zijn, want deze crème is heerlijk! Een hele mooie, romige crème die geen vettig laagje achterlaat. Maar wel een fris, gevoed en stralend huidje. De crème trekt snel in en dat vind ik ideaal om door te kunnen gaan met mijn make-up. Wel moet ik als extra tussenstap nog een SPF aanbrengen, want meestal gebruik ik moisturizers met een SPF erin. Maar mijn huid voelt wel de hele dag lekker plumpy en ziet er mooi uit, dus ik neem het voor lief. Wel moet ik bekennen dat ik schrik van de prijs van deze crème. Hoe lekker ik dit product ook vind, dat zou ik er niet aan uitgeven. Maar juist om die reden ben ik heel blij dat ik nu toch weer zo’n mooie crème heb mogen reviewen.

De Mature Perfection Day Cream is te koop via www.gmcollin.nl en kost € 155,25.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed