Eve Taylor “Age Resist Overnight Clarifying Complex”

feb 8, 2024 | Huidverzorging

Ondanks dat ik inmiddels al in de overgang zit, moet ik bekennen dat mijn huid er nog goed en rustig uitziet. Maar ik houd er rekening mee dat er wellicht nog wat ontstekingen kunnen ontstaan door alle hormonale schommelingen. Ook zie ik uiteraard wel wat rode vlekjes op mijn gezicht van oude puistjes en beginnen de fijne lijntjes ook wel meer zichtbaar te worden. Het ideale moment om een nieuw serum uit te gaan testen van het merk Eve Taylor London. Eve Taylor is een merk wat al jarenlang gebruik maakt van de kracht van aromatherapie en botanische extracten om de huid en het algehele welzijn te verbeteren. Een echt familiebedrijf, opgericht en gevestigd in Engeland. En zij geloven in hoge kwaliteitsproducten met betaalbare prijzen, omdat iedereen een mooie en gezonde huid verdient. Ik ben het Age Resist Overnight Clarifying Complex lekker gaan uitproberen en je leest hieronder meer over mijn bevindingen.

De belofte….

Het Age Resist Overnight Clarifying Complex is een 2-in-1 complex voor het verminderen van grove poriën, (hormonale) puistjes en roodheid door puistjes. Daarnaast revitaliseert het de huid bij mensen die last hebben van fijne lijntjes, rimpels en een ongelijkmatige teint. De krachtige formule richt zich effectief op (hormonale) puistjes door de talgactiviteit te harmoniseren en grove poriën te verfijnen. De Niacinamide helpt daarbij om lijntjes en rimpels te minimaliseren, waardoor er een gladdere en gelijkmatigere teint ontstaat. Ook bevat dit complex Arganolie (voedend en soepele huid), Sojaolie (optimale zachtheid) en Zonnebloemolie (kalmeert en verzacht huidirritatie). Het Age Resist Overnight Clarifying Complex heeft een lichtgewicht formule waardoor het gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. De pompflacon heeft een inhoud van 30ml.

Mijn ervaringen met het Age Resist Overnight Clarifying Complex van Eve Taylor

Nou het serum klinkt in ieder geval veelbelovend zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Wat mij eigenlijk direct opvalt is de geur van het product. Echt een typische aromatische, natuurlijke geur waar ik zelf niet heel erg dol op ben. Maar belangrijker is de inhoud en dat ben ik gaan testen op een goed gereinigd gezicht. Het serum is transparant, vrij dun en smeert lekker op de huid. Wat mij opvalt is dat mijn huid meteen rustiger en gladder oogt en heerlijk soepel en zacht aanvoelt. Ook gedurende de weken van het testen zie ik een vrij egale teint en lijken de fijne lijntjes optisch iets minder aanwezig. Ik vind het Age Resist Overnight Clarifying Complex dan ook zeker een aanvulling op mijn avondroutine en zal dit serum voorlopig lekker blijven gebruiken.

Ook nieuwsgierig geworden? De producten van Eve Taylor London kun je bekijken en kopen via www.evetaylor.nl. Het Age Resist Overnight Clarifying Complex kost € 54,95.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed