G.M. Collin “Instant Radiance Eye Patches”

feb 27, 2024 | Huidverzorging

Eye Patches, ik ben er dol op! Vrij geregeld gebruik ik ze wanneer mijn oogopslag enorm vermoeid eruitziet of als een extra oppepper voor een feestje of gelegenheid. Ik heb dan ook al veel varianten getest, maar nog nooit de Instant Radiance Eye Patches van G.M. Collin. Nou ben ik over het algemeen zeer onder de indruk van dit mooie merk, dus de verwachtingen zijn ook nu weer hoog gespannen. En de timing is perfect, want mijn nachtrust is de laatste periode niet optimaal. Dus een frisse, verzorgde blik kan ik zeker wel gebruiken. Ik heb dan ook een aantal avonden/ochtenden een heerlijk moment van ontspanning gecreëerd met deze Eye patches op. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder!

De belofte….

De Instant Radiance Eye Patches zijn hydrogel patches met een unieke mix van actieve ingrediënten die een gevoel van comfort en frisheid aan het oog geven. De Eye patches verminderen direct de tekenen van vermoeidheid, de fijne lijntjes, rimpels, wallen en donkere kringen. De oogcontour wordt gerevitaliseerd en krijgt een jeugdigere uitstraling. In de luxe verpakking zitten 5 sachets met setjes Eye patches.

Mijn ervaringen met de Instant Radiance Eye Patches van G.M. Collin

Wat een fijne luxe uitstraling heeft G.M. Collin toch. Wanneer ik de Eye patches uit de verpakking haal valt me meteen op dat het niet van die stugge en kleddernatte patches zijn. Dat is in ieder geval een goed begin. Ik breng de Eye patches op een schone huid aan en ze blijven direct goed hechten. Ik laat de Eye patches zo ongeveer 20 minuten zitten en verwijder ze daarna. Het laatste beetje product wat dan achterblijft masseer ik nog zachtjes in. Ik zie daarna vrijwel meteen een frisse, gladdere oogopslag en mijn donkere kringen lijken iets helderder. Heerlijk! Ook blijft er een heel verzorgd gevoel achter, waardoor ik totaal niet de behoefte voel om nog een oogcrème of zoiets dergelijks aan te brengen. Dit is absoluut een fijne aanwinst! Wel met een hoog prijskaartje, dus ik weet niet zeker of ik zelf zoveel geld zou uitgeven aan Eye patches. Maar voor nu is het genieten!

De G.M. Collin Instant Radiance Eye Patches zijn o.a. verkrijgbaar via www.gmcollin.nl en kosten per verpakking van 5 stuks € 63,50.

Liefs, Kim

 • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

2 Reacties

 1. Jeanelle

  Het lijken mij fijne patches, de prijs is alleen wel aan de hoge kant.

  Antwoord
  • Kim

   Ben ik helemaal met je eens! Er zijn ook zeker goedkopere alternatieven te vinden.:)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed