hannah “Equalizer”

apr 11, 2024 | Huidverzorging

Bijna 3 jaar geleden was het voor mij dat ik op uitnodiging een heerlijke hannah Xperience mocht ondergaan. En zoals jullie wellicht wel weten is er in de tussentijd een hoop gebeurd. Ik was dan ook heel benieuwd wat het effect van alle behandelingen en medicatie is geweest op de conditie van mijn huid. Hiervoor mocht ik terugkomen naar het hannah hoofdkantoor voor wederom zo’n heerlijke behandeling. En ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld was over de resultaten. Ik heb mijn huid goed verzorgd gedurende die zware periode, wat ook echt wel een must is. Maar dat is gelukkig ook terug te zien aan mijn huid. Alleen was mijn pH-waarde op bepaalde plekken wat hoger, dus hier is tijdens de behandeling extra aandacht aan besteed. Ook onderging ik weer de fameuze bindweefselmassage en wederom heeft mijn huid een extra oppepper gekregen na deze Xperience. Toen ik naar huis ging zag mijn huid er zo goed doorbloed, geactiveerd, gezond en stralend uit! En ik heb dit zeker wel dagen vastgehouden. Je proeft aan alles dat er bij hannah zoveel expertise op het gebied van huidverbetering aanwezig is. Na de Xperience kreeg ik een tasje gevuld met de mooiste producten afgestemd op mijn huidbehoefte mee naar huis. Wat een enorme verwennerij!

Het product wat ik in het bijzonder wil uitlichten in deze review is één van de nieuwste aanwinsten in het enorm uitgebreide productassortiment van hannah, namelijk de Equalizer. Lees hieronder gauw verder wat de belofte van deze crème is!

De belofte….

De Equalizer is een dagelijks inzetbare crème die bestaande pigmentvlekken verzacht en nieuwe pigmentvlekken voorkomt. Een geavanceerde booster pakt ongelijke pigmentatie aan en verheldert en egaliseert de teint. De Equalizer bevat speciaal ontwikkelde hightech ingrediënten zoals Bicowhite, Bakuchiol en Kurkumaolie die samen voor een langdurig resultaat zorgen. Daarnaast is de crème verrijkt met verschillende antioxidanten zoals Astaxanthine om de vorming van vrije radicalen tegen te gaan. Het geeft de huid een rustige uitstraling, omdat het ook de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert. De Equalizer zit in een tube met pompje en heeft een inhoud van 60ml.

Mijn ervaringen met de Equalizer van hannah

Ik moet bekennen dat ik onder de indruk was van de oranje kleur van deze Equalizer. Maar wanneer je de crème aanbrengt, smeert deze fijn en gemakkelijk uit en smelt de oranje kleur samen met de huid. De geur is de typische hannah geur (ZALIG!), maar met een licht kruidig tintje. Ik breng de Equalizer alleen in de avond aan volgens het advies van mijn huidcoach. En ik vind de crème echt heerlijk werken. Mijn huid voelt rustig, gezond, glad en egaal aan. En mijn teint oogt aanzienlijk helderder. Ik heb gelukkig niet zo heel veel (pigment) vlekjes in mijn gezicht, maar de wel aanwezige plekjes lijken wat minder op te vallen. Wat een fijn product! Wel ligt de prijs van deze crème wat hoger, dus ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Maar het is wel een crème die het verschil maakt voor je huidconditie, dus in dit geval vind ik het zeker de prijs waard.

De hannah Equalizer kost € 105, = en is te koop via www.hannah.nl of via geselecteerde verkooppunten/salons.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed