MÁDARA “Botanic Niacinamide Alternative Serum”

apr 18, 2024 | Huidverzorging

Eigenlijk heb ik altijd wel een product met Niacinamide in huis. Voor mij is het een ingrediënt waarop mijn huid vaak goed reageert en waarmee ik snel resultaat kan behalen. Wel zijn er bepaalde merken waarvan ik een Niacinamide serum vind prikken na het aanbrengen. Een milde, maar effectieve variant zou dan ook zeer welkom zijn. En wellicht heb ik die wel gevonden in het nieuwe Mádara Botanic Niacinamide Alternative Serum. Dit is namelijk een plantaardige en huidverbeterende variant die zo mild is, dat tieners vanaf 12 jaar en mensen met een gevoelige huid dit serum ook kunnen gebruiken. Klinkt goed, nietwaar? Inmiddels heb ik het serum uitgebreid kunnen testen en vertel ik je er hieronder graag meer over.

De belofte….

Het Mádara Botanic Niacinamide Alternative Serum is gemaakt op basis van plantaardige, werkzame stoffen. Dit unieke alternatieve Niacinamidecomplex bevat extracten van rode algen, bruine algen en rozenmirte wat net zo effectief is als de conventionele Niacinamide. Het serum verbetert de huidtextuur en corrigeert onvolkomenheden. Daarnaast verheldert het de huid, brengt haar in balans en zorgt het voor een gezonde uitstraling en glans. En extracten uit mos, korstmos en jeneverbesstamcellen bieden verzachtende en antioxiderende voordelen. Het serum heeft een 5-in-1 formule en richt zich op: hyperpigmentatie, vergrote poriën, acne, doffe huid en een ongelijkmatige huidtextuur. Het Mádara Botanic Niacinamide Alternative Serum zit in een pompflacon en heeft een inhoud van 30ml.

Mijn ervaringen met het Botanic Niacinamide Alternative Serum van MÁDARA

Mádara is eigenlijk een merk wat mij altijd goed bevalt en ook nu is dat weer het geval met dit Botanic Niacinamide Alternative Serum. Ik breng het serum in de avond aan op een goed gereinigde huid. Wat ik fijn vind is dat dit serum wat meer een gel-crème textuur heeft en niet zo waterig is. En voor een Niacinamide serum voelt deze variant heel mild, maar toch doeltreffend. Want ik zie dat mijn huid er mooier, gladder en egaler uit gaat zien. En dat valt al vrij snel op moet ik zeggen. Meestal gebruik ik een dergelijk serum niet dagelijks, maar bij dit serum doe ik dat wel. Want ik voel dat mijn huid het kan hebben en dat ik op die manier het meest optimale resultaat behaal. Ja, wederom weer een geslaagd product! Zijn jullie inmiddels ook al fan van dit mooie merk geworden? Let me know!

Het Botanic Niacinamide Alternative Serum van Mádara is verkrijgbaar via www.madaracosmetics.nl en kost € 39,95.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed