Louis Widmer “Tweefasig Olie-in-Serum”

apr 24, 2024 | Huidverzorging, Lichaams- en haarverzorging

Wat een feestje om weer een product van Louis Widmer te mogen reviewen. Want eerlijk waar, deze producten stellen me eigenlijk nooit teleur. Sterker nog, kijk eens rond bij mij thuis en je treft er altijd wel een aantal potjes of tubes van dit fijne merk aan. Dit keer ben ik aan de slag gegaan met het Tweefasig Olie-in-Serum uit de Anti-Ageing lijn. Een krachtig serum wat ondersteuning kan bieden aan de huid bij (vroegtijdige) huidveroudering. Daar ben ik zeker nieuwsgierig naar! Want hoezeer ik het ook als een groot geluk zie om ouder te mogen worden, ik doe dit het liefste wel op een zo mooi mogelijke manier. En veel daarvoor komt van binnenuit, maar ik geloof er ook zeker in dat de juiste skincare producten daar een steentje aan kunnen bijdragen. Ik ben dit serum heerlijk gaan testen de afgelopen periode en vertel jullie er uiteraard graag meer over.

De belofte….

De tweefasige formule van dit serum bevat actieve bestanddelen gericht op het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering met een 7-voudige werking. Het serum stimuleert de hydratatie, verhoogt de stevigheid en elasticiteit van de huid, verzacht rimpels, maakt de huid gladder, versterkt de huidbarrière en regenereert. Het serum bevat Reforcyl-Aion en dit is een zeer effectief extract van pompoen met een ontgiftende werking op de huidcellen. Dit verhoogt de celenergie waardoor er nieuwe cellen kunnen worden gevormd. Daarnaast is het serum verrijkt met het biostimulatorencomplex en dit werkt in de diepe huidlagen en verhoogt onder andere de collageensynthese. Het serum heeft een lichte textuur en bevat hoogwaardige, verzorgende oliën. De inhoud van de pompflacon is 35ml.

Mijn ervaringen met het Tweefasig Olie-in-Serum van Louis Widmer

Wat een heerlijke grote verpakking is dit voor een serum. Ik ben het Tweefasig Olie-in-Serum de afgelopen weken trouw elke avond gaan gebruiken. En wat me direct opvalt is dat dit een superlicht serum is. Totaal geen olieachtige substantie of ander vettig gevoel. Het serum trekt lekker snel in en laat een verzorgde en gehydrateerde huid achter. Een heel toegankelijk serum voor veel huidjes. En eigenlijk zoals met zoveel Louis Widmer producten vind ik ook dit serum een hele fijne toevoeging. Mijn gezicht ziet er goed en gezond uit en ik vind het een ideaal product voor dagelijks gebruik. Maar ik zie nou niet direct hele grote veranderingen qua fijne lijntjes of elasticiteit. Misschien is dat ook wel een iets te ambitieuze gedachte als ik heel eerlijk ben. Neemt niet weg dat ik heel graag elke avond deze flacon erbij pak om mijn gezicht klaar te maken voor de nacht. En superleuk om weer een mooi product van dit merk te hebben mogen testen.

Het Tweefasig Olie-in-Serum van Louis Widmer kost € 44,90.

Meer informatie over Louis Widmer en alle verkooppunten vind je op www.louis-widmer.com.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed